Real Madridin kolumbialaistähti James Rodriguez on jäänyt vähälle peliajalle tällä kaudella. Siirtohuhut ovat velloneet jo kesästä asti miehen ympärillä.

Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane ei ole löytänyt 24-vuotiaalle hyökkäävälle keskikenttäpelaajalle roolia joukkueestaan ja myöntää, että Rodriguezin tilanne on ongelmallinen.

– Pelaaja, joka ei saa tarpeeksi peliaikaa voi kuitenkin pyytää siirtoa muualle. Hän on tärkeä pelaaja minulle ja joukkueelle, mutta nyt hän on meille ongelma, koska hän ei saa säännöllisesti peliaikaa, Zidane sanoi lehdistölle.

Rodriguezin perässä on ollut Internazionale sekä muun muassa Manchester United ja Juventus. Zidane toivoo, että hän saa pidettyä Rodriguezin silti Madridissa. Rodriguez istui viimeksi koko ottelun penkillä FC Barcelonaa vastaan viime lauantaina.

– Tiedän, että tarvitsen apua kaikilta pelaajiltani pitkällä kaudella. Ihailen häntä, sillä hän jaksaa aina harjoitella kovaa ja on aina auttavainen. Olen hyvissä väleissä hänen kanssaan, kuten kaikkien pelaajieni, Zidane totesi.

Lähde: Calcio Mercato