Arsenalin tähtihyökkääjä Olivier Giroud on saanut seuran faneilta ja TV-kommentaattoreilta rajua kritiikkiä jäätyään juhlimaan lisäajan tasoitustaan Bournemouthia vastaan viime tiistaina.

Giroud teki tasoituksen 92. minuutilla ja lisäaikaa oli vielä neljä minuuttia jäljellä. Hän ei kuitenkaan rynnännyt takaisin keskiympyrään, vaan jäi tuulettelemaan maaliaan. Tämä oli monille liikaa ja ranskalainen sai kuulla kunniansa.

Myös toinen joukkueen hyökkääjistä, Alexis Sanchez, oli tilanteesta silminnähden raivoissaan. Hän ryntäsikin heti pelin päätyttyä kiukkuisena pelaajatunneliin.
Manageri Arsene Wenger puolusti kuitenkin Giroudia.

– Hän on voittaja ja taistelija. Ymmärrän hänen reaktionsa, koska kaikki me luulimme jo, että peli on hävitty. Ja sitten kun teet 92 minuutilla maalin, ettekä häviäkään, niin kyllä tuollaisen ymmärtää.

– En ymmärrä ihmisten reaktioita, vaikka toki ideaalitilanteessa pitäisi käyttää jokainen sekunti ottelun voittamiseen. Hän tekee koko ajan tärkeitä maaleja meille, teki nytkin ja lisäksi syötti kaksi, joten ei se ole väärin hiukan tuulettaa, Wenger sanoi ESPN:n mukaan.