Arsenal teki Valioliigassa uskomattoman nousun Bournemouthin vieraana.

Se oli vielä 20 minuuttia ennen loppua 0-3-tappiolla, mutta nousi 3-3-tasapeliin. Ranskalainen Olivier Giroud iski maalin ja syötti kaksi. Ensin Alexis Sanchez kavensi numeroiksi 1-3, sitten Lucas Perez 2-3, molemmat Giroudin syötöistä.

Ja kruununa kaikille Giroud tasoitti itse ottelun 92. minuutilla. Osuma oli hänelle jo kolmas kolmeen viime peliin.

Ottelussa nähtiin kyseenalainen ulosajo, kun Bournemouthin Simon Francis lensi ulos suoralla punaisella 82. minuutilla.

Arsenal nousi 41 pisteeseen ja on nyt liigassa neljäntenä kahdeksan pistettä johtavaa Chelseaa perässä. Chelsea pelaa oman kierroksen ottelunsa keskiviikkona Tottenhamin vieraana.

Hienosti taistellut Bournemouth pelaa sekin hyvää kautta. Joukkue on 25 pisteellään sarjassa yhdeksäntenä.