Granadassa lainalla FC Barcelonasta pelaava 21-vuotias lupaus Sergi Samper ei ole kiinnostunut Arsenal-manageri Arsene Wengerin lähentelyistä.

Samper on Barcelonan sopimuspelaaja, mutta Barcan päävalmentaja Luis Enrique halusi, että Samper hakee peliaikaa tällä kaudella lainalla Granadasta. Samper on pelannut vahvasti tällä kaudella Granadan keskikentällä.

Wenger yritti houkutella Samperia Arsenaliin jo viime vuonna, ja on ollut kiinnostunut nuorukaisen otteista yhä.

– En halua edes kuunnella Wengeriä. Tein selväksi hänelle, että haluan jäädä ja saavuuttaa hienoja asioita Barcassa, ja että olen Cule-fanaatikko ja menestyminen Barcassa tulee tekemään minut onnellisimmaksi, Samper sanoi Sportille.

Samperilla on vielä paljon töitä edessään lyödäkseen läpi Barcelonan miehistössä. Granadassa hän on saanut toivottua vastuuta ja kehitystäkin on tapahtunut, vaikka Granadan kausi onkin ollut vaikea. Seura on La Ligassa toiseksi viimeisenä.

– Tunnen olevani tärkeä palanen joukkueessa. Olen tyytyväinen siihen, missä olen ja toivon, että saamme tilanteen käännettyä, Samper sanoi viitaten Granadan sijoitukseen sarjataulukossa.

Lähde: Goal