Entisen ManU-kapteeni Rio Ferdinandin mukaan Manchester Unitedilla on tarpeeksi rahaa tehdäkseen ensi kesänä kaksi kovan luokan hankintaa.

United on huhujen mukaan ollut ainakin Atletico Madridin tähtipelaaja Antoine Griezmannin perässä pitkään. Lisäksi huhuissa on puhuttu Real Madrid -tähti Gareth Balen kaappaamisesta Old Traffordille.

– Manchester Unitedilla on rahaa kyllä. Minä hankkisin molemmat, Ferdinand sanoi Squawkalle.

Ferdinandin puheet eivät ole täysin tuulesta temmattua. United käytti suuren määrän rahaa myös viime kesänä hankkimalla ennätyssummalla Paul Pogban, jonka lisäksi rahaa meni myös Eric Baillyn hankintaan lähes 40 miljoonaa euroa.

– He ovat loistavia pelaajia, mutta en rehellisesti usko, että heitä voi verrata toisiinsa. He ovat erilaisia pelaajia.

– Gareth voi pelata missä tahansa etulinjaa. Hän olisi tehokas missä tahansa, oikealla, vasemmalla tai keskellä. Griezmann pelaisi toki numero yhdeksikkönä, mutta juuri nyt se olisi ehkä liian aikaista. Zlatan Ibrahimovic tekee sen verran maaleja, Ferdinand analysoi.

Mourinhon kohteina on tammikuun aikana ollut enempi puolustuspään pelaajat. Kohteet saattavat vielä muuttua kesällä ja Mourinho on puhunut paljon siitä, että kesällä seura aikoo hyökätä siirtomarkkinoilla.

– Jos he ovat saatavilla, Manchester Unitedin täytyy olla hereillä, Ferdinand totesi.

Lähde: Goal