Bayern Münchenin valmentaja Carlo Ancelotti kommentoi huhuja kuivaa kautta viettävän tähtihyökkääjänsä Thomas Müllerin tilanteesta kehumalla tämän maasta taivaisiin.

Müller on tehnyt tällä kaudella vain yhden liigamaalin, kun viime kaudella niitä syntyi 20. Häntä onkin jo mediassa viety muihin maisemiin, mutta Ancelottin puheista päätellen 27-vuotias hyökkääjä ei ole menossa mihinkään.

– En kai minä nyt tyhmä ole. En ole hänestä lainkaan huolissani. Hän on voittajatyyppi, joka ei koskaan masennu mistään. Hän pysyy positiivisena aina ja osaa nauraa itselleenkin, Ancelotti sanoi ESPN:lle.

– Hän osaa pelata millä paikalla tahansa. Kun peluutin häntä hiukan enemmän laidassa, sain heti Saksassa kritiikkiä, että eihän hän mikään laituri ole. Hei, en ole todellakaan hölmö, ei hän ole laituri. Ei hän pysty pelaamaan samalla tavalla leveällä kuin vaikkapa Arjen Robben.

– Mutta jos hän pelaa hieman enemmän laidassa, hänellä on mahdollisuus käyttää taktista älyään päästäkseen paremmin tekopaikkoihin, ja samalla hän pystyy luomaan tilaa muille. Se sekoittaa vastustajan pakkaa ja auttaa tätä joukkuetta, Ancelotti sanoo.

– Hän on hyvin epätyypillinen pelaaja, koska on hyökkääjä, jolla on poikkeuksellista osaamista. Hän on taktisesti todella viisas pelaaja, sellaista ei usein hyökkääjissä näe, Ancelotti kehuu.