Chelsea-manageri Antonio Conte haluaa Guardianin mukaan hankkia tammikuun siirtoikkunan aikana taustatukea paljon vastuuta saaneelle Diego Costalle.

Conten kiikarissa on vanha tuttu Juventus-ajoilta, Swansean hyökkääjä Fernando Llorente. Kaksikko oli yhdessä Juvessa kaudella 2013-14, ja Conte uskoo espanjalaisen olevan ideaali taustatuki Costalle.

Llorente on tällä kaudella tehnyt kuusi maalia 17 ottelussa. Chelsea haluaisi Llorenten joko lainasopimuksella tai pysyvällä siirrolla. Swansean vaikea tilanne kuitenkin saattaa jarruttaa neuvotteluja. Swansea on Valioliigan sarjataulukossa vasta toiseksi viimeisenä.

Tällä hetkellä Chelsealla on ollut vaihtoehtona Costalle viime kesänä hankittu Michy Batshuayi, joka ei ole pystynyt säväyttämään Contea. Jos Chelsea onnistuisi hankkimaan Llorenten tammikuussa, brittilehden mukaan he olisivat valmiit laittamaan Batshuayin lainalle.

Llorenten sopimus Swansean kanssa on voimassa kesäkuuhun 2018 ja miehen markkina-arvo on tällä hetkellä Tranfermarktin mukaan kuusi miljoonaa euroa.