Chelsean kokenut kapteeni John Terry, 36, on tällä kaudella jäänyt selvästi vähemmälle peliajalle. Chelsea-manageri Antonio Conte kuitenkin ylisti Terryn merkitystä vaikka onkin epätietoinen seuralegendan tulevaisuudesta.

Terry palasi loukkaantumisen jälkeen takaisin kokoonpanoon sunnuntain FA Cupin ottelussa Peterborough’ta vastaan, mutta hänet ajettiin suoralla punaisella kortilla ulos. Chelsea voitti kuitenkin ottelun näytöstyyliin 4-1.

Valioliigassa Terry on esiintynyt tällä kaudella vain viidessä ottelussa.

– Nyt olemme tammikuussa. Ensinnäkin, nämä päätökset tehdään seuran kanssa, ei yksin. Olen tyytyväinen Johniin, koska hän on osoittanut sitoutumista, kun olen peluuttanut häntä, ja myös silloin, kun hän ei ole pelannut, Conte kertoi Four Four Two:n mukaan.

Terry teki Chelsean kanssa viime kesänä vuoden jatkosopimuksen, joten miehen sopimus on ensi kesänä katkolla. Terry on joukkueen pisimpään ”Sinisiä” edustanut pelaaja tehtyään debyytin Chelseassa jo vuonna 1998.

Vaikka peliaikaa ei tule enää entiseen tapaan, on Terry ollut tärkeä mies pukuhuoneessa Conten mukaan.

– Hän auttaa minua paljon pukukopissa. Hän on osoittanut olevansa hyvä pelaaja, ja varsinkin hyvä ihminen, Conte ylisti.

Lähde: Squawka