Bundesliigan maalipörssiä tällä hetkellä johtava Borussia Dortmundin hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang vihjasi, että hän saattaa vaihtaa maisemaa ensi kesänä. Dortmundin pahin kilpakumppani Bayern München ei ole silti vaihtoehto.

Parhaillaan Gabonia Afrikan mestaruusturnauksessa edustava Aubameyang sanoi olevansa tyytyväinen Dortmundissa, mutta ei osaa vielä sanoa varmuudella tulevaisuudestaan seurassa.

– On mahdollista, että Borussia Dortmund saa kesänä tyydyttäviä tarjouksia, ja päädyn lähtemään. Kukaan ei voi ennustaa, mitä tapahtuu. Olen tyytyväinen Dortmundissa nyt, mutta en voi sanoa, pysynkö täällä vielä kaksi, viisi tai kymmenen vuotta, Aubameyang sanoi Bildille.

Aubameyang on usein sanonut haluavansa pelata joskus Real Madridissa, joka on myös ollut pitkään gabonilaisen perässä. Lisäksi tähtihyökkääjän perässä ovat ainakin Manchester City sekä uusimpana AC Milan, joka pystyisi uusien kiinalaisomistajien myötä tekemään ison tarjouksen.

Aubameyang on käynyt läpi AC Milanin junioriakatemian, joten Milano on maalitykille tuttu paikka. Yksi seura on kuitenkin poissa laskuista. Aubameyang sanoi, ettei siirto Bayern Müncheniin ole mahdollista.

– Voin vakuuttaa, etten siirry ainakaan Bayerniin. Se olisi liikaa Dortmund-faneille. Ihan sama, mitä he tarjoaisivat, sanoisin silti ei. Kun pelasin Saint-Etienne’ssä, fanit pyysivät, etten siirtyisi (paikallisvastustaja) Lyoniin, enkä siksi mennyt, Aubameyang kertoi.

Lähde: Calcio Mercato