PK-35 Vantaa voitti viime kaudella naisten jalkapalloliigan sekä Suomen Cupin. Tuplamestaruus ei silti noussut edes maininnan arvoiseksi Suomen Urheilugaalassa tiistai-iltana.

Vuoden joukkueeksi valittiin varmasti perustellusti Nuorten Leijonien jääkiekkojoukkue, joka voitti viime vuonna maailmanmestaruuden. Ehdolla olivat myös miesten salibandy-maajoukkue, joka voitti maailmanmestaruuden sekä IFK Mariehamn, joka voitti Veikkausliigan.

PK-35 Vantaa on dominoinut naisten jalkapalloa jo useamman vuoden ajan. Viime kauden Suomen mestaruus oli seuralle jo kolmas peräkkäin ja peräti kuudes 2010-luvulla. PK-35 Vantaan naisten joukkue perustettiin vuonna 2009, jonka jälkeen se nousi liigaan vuonna 2010 ja voitti heti mestaruuden.

Sen jälkeen mestaruus on karannut muualle vain vuonna 2013, jolloin Naisten liigan voitti Åland United, kun vantaalaiset sijoittuivat toiseksi.

PK-35 Vantaan pelaaja Eveliina Parikka julkaisi Twitterissä videon kultamitalit kaulassa odottaen mainintaa Urheilugaalassa, jota ei koskaan tullut. Katso video alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.