Real Betis vastasi sunnuntain yllätyksestä La Ligassa, kun se venyi 1-1-tasapeliin suuren ja mahtavan FC Barcelonan kanssa. Barcalta vietiin ottelussa selvä maali.

Betis siirtyi toisella puoliajalla johtoon vahvan jakson päätteeksi. Alex Alegria ampui kulmapotkun jatkotilanteesta Betisin johtoon.

Johtomaalin jälkeen Barca heräsi peliin ja otti komennon. Barca sai myös pallon maaliin, mutta erotuomari Alejandro Hernandez ei nähnyt, että pallo ylitti maaliviivan.

Hidastuksesta näkyy selvästi, että Betisin pelaaja ”pelastaa” pallon maalin sisäpuolelta. Barca-hyökkääjä Luis Suarez kritisoi syystä kovaan ääneen tilannetta.

Suarez nousi kuitenkin lopulta Barcan sankariksi tekemällä 89. minuutilla tasoituksen hienolla viimeistelyllä. Barca vyörytti lisäajalla hurjasti, mutta ei onnistunut tekemään lisämaaleja.

Tasapeli oli Barcelonalle kauden kuudes. Barca nousi tasapelin myötä sarjakakkoseksi maalieron turvin. Sevillalla on kuitenkin jo illalla mahdollisuus nousta takaisin Barcan yläpuolelle, kun se kohtaa vieraissa Espanyolin.