Steven Gerrard sanoo, että Daniel Sturridgella on iso päätös edessä kesällä jos häntä istutetaan penkillä Liverpoolissa.

Englannin maajoukkuehyökkääjä sai hänelle harvinaisen avauskokoopanon paikan FA Cupin kolmannella kierroksella Plymouthia vastaan. Sturridgella on ollut hankalaa päästä avaukseen Jürgen Kloppin valmennuksessa.

Entinen Liverpool-kapteeni Gerrard pelkää, että hänen vanha seurakaverinsa ei viivy kauan joukkueessa, jossa hän ei saa peliaikaa.

– Minä rakastin pelata hänen kanssaan. Hänen liikkeensä on ilmiömäistä ja aina tilaisuuden tullessa hän tekee maaleja, sanoi Gerrard BT Sportille.

– Tiedän, että Daniel ei halua olla kolmas vaihtoehto. Olen varma, että hän katsoo mitä tapahtuu loppukaudesta ja hän saattaa joutua tekemään ison päätöksen kauden jälkeen. Jürgen Kloppina haluaisit ehdottomasti pitää hänet, sillä parhaimmillaan hän on maailmanluokkaa, Gerrard sanoo.

Plymouth-ottelu oli Sturridgelle vasta kahdeksas, jonka hän on aloittanut kentällä tämän kauden aikana.

Englannin maajoukkuehyökkääjä on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista. Toissa kaudella hän pääsi aloittamaan 12 ottelussa ja edellisellä kaudella 19 ottelussa.