Manchester Unitedista Lyoniin tammikuun siirtoikkunan aikana siirtynyt Memphis Depay, 22, kertoi seuran omalla tv-kanavalla suhteestaan Jose Mourinhoon. Depay ylisti Mourinhoa, vaikka miehellä oli vaikeuksia Manchesterissa.

Depay siirtyi Unitediin suuren kohun saattelemana 34 miljoonalla eurolla PSV Eindhovenista kesällä 2015. Aika Manchesterissa jäi kuitenkin lyhyeksi, eikä Depay onnistunut täyttämään häneen kohdistuneita odotuksia.

Depaylla ei jäänyt silti mitään hampaankoloon täksi kaudeksi ManU:n peräsimeen tulleen Mourinhon kanssa.

– Hänen sanansa olivat mukavia. Manchesterissa työskentelin aina niin kuin piti. Se ei aina ollut niin helppoa minulle. Olisin tarvinnut peliaikaa. Mutta meillä (Mourinhon kanssa) ei ollut huono suhde, Depay sanoi OL TV:lle.

Depay onnistui Valioliigassa vain kahdesti maalinteossa koko ManU-urallaan. Tällä kaudella peliaikaa tuli Valioliigassa vain 2o minuuttia. Mourinho kehui silti Depayn asennetta, ja sanoi hollantilaisen olevan tervetullut Unitediin tulevaisuudessa.

– Hän on hyvä valmentaja ja hieno persoona. Nyt näemme täällä (Lyonissa), miten pelaan. Joka tapauksessa, hän on mielestäni sanonut hyviä asioita minusta, Depay kertoi.

Lähde: Goal