Suomen alle 17-vuotiaiden maajoukkue päätti sunnuntaina kansainvälisen turnauksen Valko-Venäjällä 1-2-tappioon Liettualle.

Suomen saldoksi turnauksessa jäi voitot Latviasta ja Belgiasta, tasapelit Slovakian ja Valko-Venäjän kanssa sekä tappio Liettualle. Joukkue pelasi tasan viikossa viisi ottelua.

Nuoret jäivät sunnuntaina ensimmäisellä puoliajalla 0-2-takaa-ajoasemaan, mutta saivat kavennuksen heti toisen 40-minuuttisen alkajaisiksi. Kiri ei kuitenkaan riittänyt tulokseen asti.

– Koko toinen jakso oli meiltä aivan eri näköistä peliä. Kyse ei siis ollut fyysisestä väsymyksestä, vaikka kyseessä oli jo viides ottelu lyhyen ajan sisällä. Olimme heti tauon jälkeen aktiivisia ja lähdimme tilanteenvaihtoihin hyvällä vauhdilla, päävalmentaja Kimmo Lipponen kehui.

– Toinen puoliaika oli sellaista peliä, mihin pystymme. Olen tyytyväinen siihen ilmeeseen, millä lähdimme tauon jälkeen parantamaan ja hakemaan voittoa. Kopissa on nyt väsyneitä pelaajia. Saimme turnauksesta erittäin hyvää infoa sekä joukkueemme tekemisestä että yksilöiden kunnosta tässä vaiheessa.

(Lähde: Palloliitto)