Real Madrid joutui pettymään rajusti keskiviikkoiltana, kun Celta Vigo pudotti joukkueen Copa del Reyn jatkosta.

Vain hetki sitten näytti siltä, että Madrid on täysin pysäyttämätön. Seuralla oli ennätyksellinen 40 ottelun tappioton putki, ja peli kulki erinomaisesti.

Madridin kurssi otti jyrkän käännöksen alaspäin sen jälkeen, kun Sevilla katkaisi ennätysputken viime viikolla. Tappiota seurasi toinen, ja eilisiltana loukkaantumisten riivaama Madrid putosi cupin jatkosta.

Celta Vigo teki ottelun ensimmäisen maalin, mutta Real tasoitti Cristiano Ronaldon vapaapotkulla toisen jakson alussa. Viisi minuuttia ennen loppua kotijoukkueena pelannut Vigo räjäytti stadioninsa riemuun johtomaalilla.

Lopuksi Madridin onnistui vielä tasoittaa peli tilanteeseen 2–2, mutta Vigo eteni jatkoon välieriin yhteismaalein 4–3.