Real Madrid julkaisi tiedotteen, jossa se puolustaa pelaajansa Sergio Ramosin käytöstä.

Ramos suututti Sevillan fanit torstaina, kun Real Madrid kävi hakemassa viime minuuttien tasapelin Copa del Reyn toisessa osaottelussa. Real Madrid meni jatkoon otteluparista, kun se voitti ensimmäisen ottelun kotonaan kolmella maalilla.

30-vuotias Ramos upotti torstaina maalin rankkarista Sevillaa vastaan chippaamalla pallon. Sitten puolustaja tuijotti tiukasti Sevilla-fanien suuntaan ja kääntyi osoittamaan nimeään pelipaitansa selässä.

Ramos pelasi Sevillassa juniorivuosinaan sekä joukkueen akatemiassa että edustusjoukkueessa ennen Real Madridiin siirtymistä. Sittemmin hänestä on tullut Sevilla-fanien inhokkipelaaja. Torstaina Ramosia heitettiin pullolla, kun hän tuuletti maaliaan faneja tuijoittamalla.

Real Madrid puolusti Ramosia vedoten tämän yleensä erinomaiseen käytökseen kentällä.

– Hänen käytöksensä on ollut esimerkillistä koko hänen uransa ajan, tiedotteessa muotoiltiin.

– Real Madrid tekee kaikkensa ja toimii muiden seurojen kanssa yhteistyössä poistaakseen väkivallan jalkapallosta. Siksi odotamme, että Sevilla kehottaa fanejaan nauttimaan jalkapallosta kunnioittaen ja suvaitsevasti.

Vedotessaan Ramosin erinomaiseen käytökseen Madrid saattoi unohtaa muutaman huippupuolustajaansa koskevan tilaston.

Ramos on Real Madridin kaikkien aikojen keltaisten korttien ennätysmies ylivoimaisesti. Hänellä on keltaisia kortteja kaikkiaan 107 kappaletta, kun toisena olevalla Pepellä niitä on 56.

Myös punaisten korttien osalta Ramos on Madridin kaikkien aikojen tilaston kärjessä 21 ulosajollaan.

 

Tänään Real Madrid matkaa jälleen Sevillan vieraaksi. Tällä kertaa vuorossa on cupin jälkeen La Liga -ottelu.

Lähde: Marca