Real Madrid kaatoi keskiviikkoiltana Sevillan Copa del Reyn neljännesvälierän ensimmäisessä osaottelussa maalein 3-0. Real Madridin sankari oli paljon parjattu James Rodriguez, joka viimeisteli kaksi osumaa.

Rodriguez on ollut viime kesän siirtoikkunasta asti yksi puhutuimmista nimistä siirtomarkkinoilla. 25-vuotias kolumbialainen on jäänyt vähemmälle peliajalle Los Blancosissa, ja mies itsekin jo huhuili mahdollisesti siirrosta tammikuun siirtoikkunan aikana.

Sevilla-voiton jälkeen Rodriguez kuitenkin lopetti huhupuheet ainakin ensi kesään asti. Rodriguez on huhuissa yhdistetty muun muassa Chelseaan, joka myi jo ennen siirtoikkunan aukeamista samalla pelipaikalla viihtyvän Oscarin Kiinaan.

– Kaikki meidän joukkueessamme haluavat pelata, ja joskus meillä on vaikeampia aikoja, mutta nyt minulla alkaa uusi vuosi ja aion pysyä Madridissa, Rodriguez sanoi Marcalle.

Rordiguezin puheet kertovat kuitenkin siitä, että kesän siirtoikkunan aikana on jälleen uusi tilanne. Real Madridin kannalta tammikuun siirto olisi ollut todella haastava, sillä seura on siirtokiellossa, eikä se olisi voinut korvata Rodriguezia tammikuun aikana.

– Haluan vain pelata hyvin, kun saan mahdollisuuden. Haluan tehdä hyviä asioita, kuten tänään, kun autoin joukkuetta maaleilla, Rodriguez totesi.

Ensi kesänä tilanne on toinen, ja huhujen mukaan Real Madrid on jo miettinyt paikkaavansa Rodriguezin Tottenhamin 20-vuotiaalla superlupaus Dele Allilla, lue aiheesta lisää tästä.