SJK:n kapteenistoon kuuluva Mehmet Hetemaj kertoi seuran nettisivuilla joukkueen kemiasta ja seuran juniorimyllystä. Hetemajn mukaan joukkue on rakennettu paremmin kuin viime vuonna.

SJK on muuttunut viime loppukaudesta melko vähän. Muutoksia sen sijaan on tullut, jos katsoo vuoden takaista SJK:ta.

– Viime elokuussa joku toimittaja kysyi voitetun Vepsu-pelin jälkeen, että mitä teillä on nyt muuttunut tammikuusta, niin mielestäni meillä on tässä nyt jokainen pelaaja semmoinen SJK-henkinen pelaaja. Mielestäni on tärkeää, että tänne tulee sellaisia pelaajia, joilla on ura vielä niin sanotusti edessään ja joilla on nälkää paljon, Hetemaj kertoi seuran nettisivuilla.

– Nyt kaikki tulevat todella hyvin toimeen keskenään. Enkä sano, etteikö näin olisi ollut myös viime tammikuussa, mutta nyt kukaan ei ole tavallaan stara, vaan kaikki kuuntelevat toisiaan ja voimme antaa toisillemme neuvoja. Opimme toisiltamme, Hetemaj jatkoi.

SJK:ssa on panostettu viime vuosina paljon myös juniorityöhön ja akatemian kehittämiseen. Hetemajn mukaan SJK:n tulevaisuus näyttää hyvältä.

– Toivon, että tänä vuonna seuran nuoret ottaisivat isompaa roolia ja kamppailisivat tosissaan avauksen paikoista ja peliajasta. Se kehittää meitä vähän vanhempia ja nuoria itseään, sekä koko tätä seuraa. Meillä on nyt monta todella potentiaalista nuorta mukana ryhmässä ja tiedän, että lisää on tulossa.

Muokattu 8.3. kello 15.40: Otsikkoa ja tekstiä muutettu. Otsikosta poistettu kuitti viime kauteen -sanavalinnat ja tekstistä poistettu viittaus Alexei Eremenko junioriin.