Manchester Unitedin päävalmentaja Jose Mourinho toivoo, että Memphis Depay onnistuu Lyonissa, jotta hän voi palata takaisin Old Traffordille.

Odotukset olivat korkealla Depayn saapuessa Manchesteriin kesällä 2015. 22-vuotias laituri tuli isolla siirtosummalla PSV Eindhovenista, jossa hän oli pelannut elämänsä kauden.

Mitäänsanomatonta ensimmäistä kautta seurasi vaikea toinen kausi.

Hollantilainen on ollut vain kerran Unitedin avauskokoonpanossa Mourinhon ollessa päävalmentaja ja nyt hän on menossa Ranskaan 25 miljoonalla eurolla.

Myynnistä huolimatta ManUssa uskotaan Depayhin edelleen. Sopimukseen Lyonin kanssa sorvattiin mahdollisuus takaisin ostoon. Mourinho on sanonut käyttävänsä pykälää ilomielin, jos laituri onnistuu uudessa seurassa.

– Minusta Van Gaal teki oikein ostaessaan hänet. Hän (Depay) on nuori ja hänen esityksensä maailmanmestaruuskilpailuissa olivat välillä todella hyviä, Mourinho sanoi The Telegraphille.

– Hän ei onnistunut 18 kuukauden aikana täällä, mutta hän on nuori ja jonkun on pidettävä huolta hänen kehittymisestään. Toivon, että hän pelaa erittäin hyvin Lyonissa, jotta hän voi palata tänne (Old Traffordille), ManU-käskijä toivoo.