Borussia Dortmundin tähtihyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang on ollut siirtohuhujen kohteen jo pitkään. Bayern Münchenin, eli Dortmundin yhden pahimman kilpailijan, maalitykki Robert Lewandowski toivoo, että vanha seurakaveri jäisi Saksaan.

Aubameyang on yhdistetty muun muassa Real Madridiin, jonne mies on myös itse toivonut pääsevänsä jonain päivänä. Gabonilaishyökkääjä väläytteli itsekin, että kesällä saattaa tapahtua siirtomarkkinoilla, lue lisää tästä.

Aubameyang on iskenyt tällä kaudella 16 maalia Bundesliigassa. Maalikuninkuudesta hänen kanssaan taisteleva Lewandowski on tehnyt Bayern-paidassa 14 kaappia.

– Olen kuullut, että hän voi varsin mainiosti Dortmundissa. En tietenkään tiedä tarkalleen, mitä hän ajattelee. Dortmundilla on myös sanansa sanottavana siihen, haluavatko he pitää hänet vai tehdä paljon rahaa, Lewandowski sanoi Bildille.

Lewandowski ja Aubameyang ehtivät pelata yhdessä Dortmundissa kaudella 2013-14, ennen kuin Lewandowski siirtyi Bayerniin. Puolalaishyökkääjä toivoo sarjan kannalta, että Aubameyang jäisi Saksaan.

– Totta kai se olisi Bundesliigan kannalta parasta, jos hän jäisi, Lewandowski totesi.