Zlatan Ibrahimovic kertoi ESPN:n haastattelussa tulevaisuuden aikeistaan. Tällä kaudella ruotsalainen on ollut hurjassa iskussa ja lyhyttä kuivaa kautta lukuun ottamatta, maaleja on tullut liukuhihnalta.

ManU-manageri Jose Mourinho on kertonut haluavansa käyttää Ibrahimovicin sopimuksessa olevan option myös ensi kaudesta. Ibrahimovic on sanonut, että jatko riippuu siitä, onko hän ratkaisevassa roolissa yhä silloin.

– Niin kauan kun tunnen olevani fyysisesti kunnossa, en ole huolissani siitä, mitä voi tapahtua kentällä, koska tiedän mielessäni, mitä voin tehdä, ja sen myös teen. Joten en tiedä, se (jatko) riippuu olosuhteista. Moni asia puoltaa sen puolesta, että jatkan, Ibrahimovic sanoi.

Ibrahimovic kuitenkin muistutti, ettei hän aio jatkaa yhdessä paikassa vain sen takia, että hän on kaikkien tuntema pelaaja.

– En tarvitse sellaista. Olen siksi siellä, koska tuon tuloksia, en ole siellä tuhlaamassa aikaani. En ajattele niin, koska olen yhdessä maailman parhaimmista seuroista. Olen täällä tuomassa tuloksia, ja jos en tee sitä, joku toinen tekee, 35-vuotias ruotsalaistähti muistutti ja jatkoi:

– Lähden kauteen aina parantamaan viime kaudesta. Koska tiedän, että viime kausi oli täydellinen, yritän tehdä asiat paremmin kuin täydellisesti, ja sitä olen tehnyt 15 vuoden ajan.

Loppuun Ibrahimovic kiteytti asian omaan tyyliinsä.

– Puhun jaloilla. En saa rahaa siitä, että puhun suulla. Saan rahaa siitä, että puhun jaloillani, ja sitä minä nimenomaan teen.