AC Oulun kannattajien aloitteesta syntynyt, ja heidän alusta loppuun asti vetämä Seppo2017-kampanja järjestettiin viime viikolla. Varainkeruukampanjalla haluttiin tukea viime kauden kulttipelaaja David ”Seppo” Ramadingayen paluuta Ouluun avustamalla seuraa palkkakustannuksissa.

Kampanjan voidaan todeta olleen menestyksekäs, sillä Ramadingaye AC Oulun paidassa myös ensi kaudella.

– Tuntuu hienolta. Harva faniryhmä voi sanoa että on täysin seuran takana, ja tukee tällä tavalla seuraa. Lämmittää tottakai mieltä, että on haluttu ja tykätty fanien toimesta, kommentoi 27-vuotias keskikenttäpelaaja kannattajien tempausta joukkueen nettisivuilla.

Myös oululaisten päävalmentaja Rauno Ojanen on mielissään Ramadingayen paluusta.

– Dave valittiin viime kaudella pelaajien toimesta kauden keskikenttäpelaajaksi, joten kertoo varmasti minkä luokan pelaaja kyseessä. Vaikka viime kausi oli hyvä, niin silti tuntui siltä että se ei mennyt loppuun asti, niin kuin olisi molemmin puolin toivottu. Hänellä riittää kyllä ominaisuudet pelata Veikkausliigassa, ja miksei ulkomaillakin.

Ramadingaeylla on yli sadan ottelun kokemus Veikkausliigasta ja Ykkösessäkin pelejä on ehtinyt kertyä jo yli 60. Hän siirtyi Ouluun viime kaudeksi pelattuaan sitä ennen Rovaniemen Palloseurassa.

AC Oulu

@ACOulu
Kannattajien kampanja tuotti toivotun tuloksen – Ramadingaye palaa AC Ouluun.
acoulu.fi/uutiset/kannat… #ACOulu #Ykkönen #Oulu

Lähde: AC Oulun nettisivut