HIFK:n talvikausi on edennyt synkissä tunnelmissa. Suomen Cupissa alemman sarjatason joukkueet ovat pitäneet IFK:ta pilkkanaan. Lauantaina HIFK sai katkaistua voitottoman kautensa, kun KTP kaatui puhtaasti maalein 3-0.

HIFK on ollut otsikoissa tammikuun aikana täysin vääristä syistä. Päävalmentaja Antti Muurinen on lomaillut ulkomailla, kun HIFK on kontannut kentällä Suomen Cupissa.

Ykkösen joukkueet Esport Honka ja reservijoukkue Gnistan voittivat HIFK:n. Grankulla IFK:n kanssa helsinkiläiset venyivät viime hetken maalilla tasapeliin.

Kakkosessa pelaavaa KTP:tä vastaan oli eri ääni kellossa. Muurinen oli palannut johtamaan joukkoja ja meno oli sen mukaista.

Aleksi Ristola vei avauspuoliskolla tähtirinnat 1-0-johtoon. Samoista lukemista mentiin myös tauolle.

Toisella puoliajalla Juho Mäkelä kasvatti IFK:n johtoa ja loppulukemat viimeisteli hieman ennen täyttä aikaa 17-vuotias hyökkääjä Antti Ulmanen.