Arsene Wengerillä on paljon mietittävää seuraavina viikkoina.

Arsenal hävisi keskiviikkona Bayern Munchenille 5-1 Mestarien liigassa, ja joukkueen tie kilpailussa näyttää jälleen katkeavan neljännesvälierään. Valioliigan mestaruuskin lipuu lontolaaisilta hetki hetkeltä kauemmaksi.

Wengerillä on jo jatkosopimus pöydällä, mutta miehen allekirjoitus uupuu. Arsenal tekee kauden loputtua managerinsa kanssa yhdessä päätöksen hänen jatkostaan seurassa.

Miten ikinä käykään, Wenger ilmoitti perjantaina lehdistötilaisuudessa, ettei tämä kausi jää hänen uransa viimeiseksi.

– Seuraavien kuukausien tapahtumilla ei ole merkitystä. Aion jatkaa valmentamista myös ensi kaudella. Sitä en tiedä, tapahtuuko se täällä vai jossain muualla.

Tappio Bayernille on nostanut Wengerin epäilijöiden määrään ennätyslukemiin, ja hän on kovemman paineen alla kuin koskaan. Hän kertoi tuntevansa suurta vastuuta keskiviikkoisesta nöyryytyksestä, mutta sanoi, että on tottunut pitkällä urallaan kaikkeen.

-Vihaan häviämistä ja haluan tehdä parhaani tämän seuran puolesta. Minulla on iso vastuu. Elämässä on tärkeätä tehdä asiat niin kuin ne parhaaksi katsoo. Olen hyvin julkisessa työssä. Minun pitää käyttäytyä arvojeni mukaisesti ja hyväksyä se, että kaikilla saa olla mielipide.

Lähde: Guardian