FC Barcelona voitti sunnuntaina putoamistaistelussa olevan CD Leganesin 2-1 La Ligassa.

Kehno pelaaminen ja niukka yhden maalin voitto eivät vakuuttaneet Barcelonan faneja, jotka osoittivat mieltään joukkueensa pelaajille ja päävalmentaja Luis Enriquelle.

Enrique ja pelaajat ovat olleet kovan paineen alla viime viikosta lähtien, kun joukkue hävisi Mestarien liigassa Paris Saint-Germainille 0-4, ja jatko kilpailussa näyttää epätodennäköiseltä.

Sunnuntaina joukkue säästyi toiselta peräkkäiseltä nöyryytykseltä Lionel Messin kahdella maalilla, joista jälkimmäinen syntyi rangaistuspotkusta ottelun viime hetkillä.

Enrique pyysi ottelun jälkeen faneilta ymmärtäväisyyttä.

– Tiedän, ette käymme vaikeita aikoja läpi, mutta pelaajat eivät tarvitse tällä hetkellä vihellyksiä, vaan rakkautta, päävalmentaja sanoi Movistar Partizadolle.

Portugalilaispelaaja Andre Gomes sai osakseen valtavan huutomyrskyn, kun hänet otettiin vaihtoon, mikä ärsytti päävalmentajaa.

– En ymmärrä, mistä siinä oli kyse. Mielestäni omille pelaajille viheltämisessä ei ole mitään järkeä, mutta kaikki saavat näyttää tyytymättömyytensä miten haluavat. Fanien tuki tekee meistä vahvemman, joten Andren kohtelu ärsyttää minua.