Tänään Mestarien liigan pudotuspelien huippukamppailussa taistelevat FC Porto sekä Juventus. Tässä kohtaamisessa suurimman huomion vievät kuitenkin joukkueiden maalivahdit.

Nimittäin Iker Casillasin (FC Porto) sekä Gianluigi Buffonin (Juventus) urat hakevat vertaistaan koko jalkapallomaailmassa. Molemmilta löytyy palkintokaapista muun muassa MM-kultaa. Jos luettelisi veskareiden kaikki saavutukset, veisi se palstatilaa sivukaupalla.

Entisen Huuhkajalaiturin Roni Porokaran näkemykseen onkin helppo yhtyä. Tämän ottelun katsoo mielellään pelkästään maalivahtien takia.

– Vastakkain on kaksi hyvää joukkuetta, mutta kaksi erinomaista maalivahtia, Porokara kerto Betsafen videohaastattelussa.

– Tämä on ehkä ensimmäinen kerta ikinä, kun katson matsin pelkästään maalivahtien takia. Kaksia hienoa herraa ja uraa kohtaavat, hän jatkaa.

Itse ottelun Porokara uskoo kääntyvän isäntäjoukkueen FC Porton hyväksi.

– Porto on hyvä kotijoukkue eikä Juventus olisi varmastikaan suurimpia suupaloja, joita ovat kotonaan voittaneet. Uskon, että peli päättyy 1-0 Portolle, enkä usko, että se tulos haittaisi Juventustakaan.