Valioliigan sarjakärki Chelsea tasasi pisteet sunnuntaina Valioliigan ottelussa Burnleyn vieraana.

Lontoolaisjoukkueella oli mahdollisuus karata jo kahdentoista pisteen päähän Tottenhamista, joka majailee taulukon toisella sijalla, mutta kovana kotijoukkueena tunnettu Burnley piti pintansa kotistadionillaan Turf Moorella.

Chelsea aloitti ottelun hyvin, ja siirtyi johtoon jo seitsemännellä minuutilla. Joukkue lähti vastahyökkäykseen Victor Mosesin johdolla, joka tarjoili pitkän juoksun päätteksi syötön Pedro Rodriguezille. Pedro otti ensimmäisellä kosketuksella pallon haltuun ja toisella hän laukoi sen verkon perukoille.

Ottelua oli kulunut 24 minuuttia, kun Robbie Brady huudatti kotiyleisöä upealla vapaapotkumaalilla. Bradyn kierteinen kuti päihitti Chelsea-maalivahti Thibaut Courtois’n, joka ei ollut ennen sunnuntaita päästänyt maaliakaan suorista vapaapotkuista Valioliigassa.

Chelsea lisäsi kierroksia toisella puoliajalla, ja manageri Antonio Conte vaihtoi kentälle Cesc Fabregasin, Willianin ja Michy Batshuayin, mutta toista johto-osumaa ei ikinä nähty.

Burnley nousi tasapelin ansiosta sarjataulukon sijalle 12 ohi Watfordin. Chelsea jatkaa Valioliigan kärjessä kymmenen pisteen erolla paikallisvastustaja Tottenhamiin.