Entinen Chelsean kokenut puolustaja Branislav Ivanovic sanoo, että jos pelaajat saisivat valita, he pelaisivat mieluummin Carlo Ancelottille kuin Jose Mourinholle.

Ivanovic pelasi Chelseassa molempien managerien alaisuudessa. Nyt hän on Pietarin Zenitin pelaaja.

– Mourinhoa kutsutaan Special Oneksi, ja sitä hän varmasti onkin. Kun hänen joukkueensa voittaa, hänen luottonsa pelaajiin on rajaton. Hän saa sinusta sellaistakin potentiaalia irti, jota et edes tiennyt omaavasi, Ivanovic sanoo Daily Starille.

– Hänen harjoituksensa olivat täysin uniikkeja, millaisia ei muilla ole. Jos haluat pysyä hänen suosiossaan, on pelattava, kuten hän haluaa.

– Mourinho auttaa pelaajaa samaan itsestään parhaan irti. Häntä joko rakastat tai vihaat. Ja se tekee hänestä erityisen. Olen todella iloinen, että olen saanut työskennellä hänen kanssaan.

Italialainen Ancelotti valmensi Ivanovicia Chelseassa 2009-2011.

– Carlo Ancelotti on hyvin erilainen. Jos pelaajat saisivat valita, uskon että he pelaisivat mieluummin Carlon kuin Josen joukkueessa koko uransa. Hän on hyvin rauhallinen ja saa pelaajatkin tuntemaan olonsa miellyttäväksi. Ja tulokset ovat silti molemmilla yhtä hyviä, Ivanovic sanoo.