Veikkausliiga starttaa huhtikuun viides päivä, ja joukkueet tekevät valmisteluja alkavaa liigakautta varten. FC Lahden kevätohjelmaan kuuluvat Suomen Cup ja kaksi leiritystä ulkomailla.

Tulevana perjantaina edessä on ottelu Tallinnassa Nömme Kaljua vastaan ja maaliskuussa joukkue lähtee viikoksi Espanjaan harjoitusleirille.

– Pelaamme jo neljättä vuotta peräkkäin Nömmeä vastaan, mutta nyt on meidän vuoromme mennä Tallinnaan. Nämä ovat olleet tasaisia hyviä pelejä ja kovan haasteen saamme tälläkin kertaa, kertoo FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas joukkueen nettisivuilla.

Espanjan leirillä FC Lahden olisi tarkoitus pelata kaksi harjoitusottelua. Toisessa vastustajaksi asettuu Ruotsin Superettanissa pelaava Falkenbergs FF. Toista vastustajaa haetaan tällä hetkellä Espanjan toiseksi ja kolmanneksi korkeimmalta sarjatasolta.

– Tämä leiri on erittäin tärkeä tapahtuma joukkueen kemian ja yhteenhitsautumisen kannalta. Kun sieltä palataan, kevät onkin jo Suomessa pitkällä ja kausi ihan vieressä, päävalmentaja fiilisteli.