Esport Honka isännöi lauantaina HIFK:ta Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa Tapiolassa. HIFK:n puolustaja Matias Hänninen kertoi omat mietteensä tulevasta pelistä ja antoi samassa myös pienen kuitin Länsimetrolle.

Länsimetrolla piti päästä kulkemaan jo elokuussa 2016, mutta urakka on viivästynyt kerta toisensa jälkeen. Viimeisten raporttien mukaan Länsimetron matkustajaliikenne pitäisi olla täydessä käynnissä kesällä 2017.

Hänninen heitti hulvattoman kuitin Länsimetron suuntaan otteluennakossa.

– Kun näin Suomen Cupin otteluohjelman niin olin heti tyytyväinen, pääsisin matkustamaan Honka-otteluun upouudella Länsimetrolla. Mutta ei! Muuten fiilikset ja odotukset ovat todella korkealla, Hänninen vitsaili HIFK:n nettisivuilla.

HIFK nyhväsi ensimmäisessä Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa Ykkösessä pelaavan Grankulla IFK:n kanssa 2-2-tasapelin. Kapteenina GrIFK:ta vastaan pelannut Hänninen myöntää, ettei tasapeli tyydyttänyt.

– Viime ottelusta jäi vielä kovasti hampaankoloon, joten on mahtavaa päästä korjaamaan kurssia Honkaa vastaan. Treeneissä on menty lujaa ja myös keskitytty oman joukkueen puolustuspelaamiseen. Kaikilla on ollut hyvä meininki ja uudet pelaajat ovat päässeet hyvin joukkueeseen mukaan, Hänninen kertoi.

Lähde: HIFK Fotboll