Werder Bremen kaatoi vieraskentällä Mainzin komeasti 2-0. Huuhkajien kapteeni Niklas Moisander uurasti täydet minuutit Bremenin puolustuksessa.

Bremen katkaisi voiton myötä neljän ottelun tappioputken ja jo kuuden ottelun voitottoman putken. Bremenin maaleista vastasivat Serge Gnabry ja Thomas Delaney

Kolme vieraspistettä tuli kerivin aikaan Bremenille, joka kamppailee tällä hetkellä sarjapaikasta. Bremen on voiton myötä sarjataulukossa 15., eli viimeinen sarjassa suoraan säilyvä joukkue.

Hamburger SV hengittää kuitenkin Bremenin niskaan samoissa pisteissä. HSV:llä on yksi ottelu vähemmän pelattuna ja se voi nousta jo illalla Bremenin ohi, kun se kohtaa kotikentällään Freiburgin.

Bremen antoi aikaisemmin kaudella päävalmentajalleen Viktor Skripnikille potkut surkeiden tulosten takia.

– Meidän peli oli rehellisesti sanottuna aika sekaisin edellisen valmentajan kanssa. Tilanne kentällä ja sen ulkopuolella oli sekaisin, Moisander kertoi Ylelle.

Tilalle tuli Alexander Nouri, joka on saanut Bremenin pelaamisen parempaan suuntaan.

– Alex toi meidän peliimme enemmän organisoitua pelaamista. Roolit kentällä ovat paljon selkeämmät hyökkäyksestä puolustukseen. Se on auttanut joukkuetta ja tietysti minuakin henkilökohtaisesti, Moisander jatkoi.

Lue Ylen juttu Moisanderista täältä.