Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho uskoo, että ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic jatkaa joukkueessa vielä ensi kaudella.

35-vuotias Ibrahimovic liittyi ManU:n riveihin viime kesänä yksivuotisella sopimuksella, jossa on optio myös ensi kaudesta.

Hän on ollut ratkaisevassa osassa Unitedin hyökkäystä tällä sesongilla, mikä nähtiin jälleen sunnuntaina, kun Zlatan iski kaksi maalia Southamptonin verkkoon liigacupin finaalissa. ManU voitti ottelun 3-2, ja Ibrahimovic voitti uransa 32. pokaalin.

– Me kaikki uskomme ja haluamme, että hän olisi täällä vielä ensi kaudella. En ole ikinä anellut pelaajaa kirjoittamaan jatkosopimusta, mutta fanit voivat tarvittaessa yöpyä hänen kotiovellaan, Mourinho sanoi BBC:lle.

26 maalia kaikissa kilpailuissa tällä kaudella iskenyt Ibrahimovic ei ole vielä paljastanut toiveitaan tai suunnitelmiaan ensi kaudelle.

– Mitään ei ole vielä sovittu. Odotellaan ja katsellaan, ruotsalaistähti sanoi aiemmin helmikuussa.

Sunnuntain liigacupin voiton jälkeen Zlatan oli oma vaatimaton itsensä.

– Olen voittanut joka paikassa, johon olen mennyt. Tämä on uskoakseni 32. pokaalini. Ystävä hyvä, minä vain jatkan. Nautin elämästä Englannissa. Tämän takia tulin tänne – voittakseni, ja minähän voitan.

Lähde: BBC