– Pikkujuttu, totesi ManU-valmentaja Jose Mourinho viime kaudella saamistaan potkuista managerikollegansa Claudio Ranierin torstaiseen irtisanomiseen verrattuna.

Leicester-valmentajan potkuista pöyristynyt Mourinho jatkoi Ranierin kehumista perjantaina lehdistötilaisuudessa sekä sanallisesti että pukeutumalla Ranierin nimikirjaimia kantavaan paitaan.

– Viestini on paidassani, jossa seisoo hänen nimikirjaimensa, Mourinho kommentoi.

Mourinho sai potkut viime kaudella Chelseasta samassa tilanteessa kuin Claudio Ranieri tällä viikolla: hallitsevana mestarina. ManU-luotsi piti kuitenkin omia Chelseasta saamiaan potkuja vähäpätöisenä Ranierin irtisanomiseen nähden, sillä Ranieri saavutti mestaruuden joukkueella, jonka tavoite oli kauden alussa vain säilyttää sarjapaikka.

– Ranieri todennäköisesti ansaitsisi saada Leicesterin stadionin nimetyksi hänen nimellään, mutta sen sijaan hän sai potkut.

– Leicester teki historiaa kahtena vuotena peräkkäin. Ensin tekemällä yhden Valioliigan ja koko jalkapallon kauneimmista jutuista viime vuoden yllätysmestaruudellaan. Tänä vuonna taas päätöksellä, jota on niin kovin vaikeaa hyväksyä, että vaikuttaisi koko jalkapallomaailman olevan siitä yhtä mieltä.