Leicester on antanut managerilleen Claudio Ranierille potkut. Seura kertoi asiasta nettisivuillaan torstai-iltana.

Viime kaudella sensaatiomaiseen Valioliigan mestaruuteen Leicesterin johdattanut Ranieri sai tietää potkuista Brittilehti The Telegraphin toimittaja John Percyn mukaan torstai-iltapäivällä saavuttuaan Englantiin Mestarien liigan ottelusta.

Tällä kaudella Leicester on ollut vaikeuksissa varsinkin Valioliigassa. Tällä hetkellä Leicester on sarjassa vasta 17. eli juuri ja juuri säilymässä sarjassa. Lisäksi viime kauden liigamestari putosi FA Cupista Ykkösliigassa (kolmanneksi korkein sarjataso) pelaavalle Millwallille.

Viimeinen niitti näytti olevan 1-2-tappio Sevillalle ensimmäisessä pudotuspeliottelussa Mestarien liigassa keskiviikkoiltana. Leicester onnistui kuitenkin tekemään ottelussa tärkeän vierasmaalin, joten jatkoonpääsy on vielä täysin mahdollista.

– Se ei koskaan ollut odotettavissa, että menestyisimme yhtä hyvin kuin sensaatiomaisella viime kaudella. Nimenomaan selviytyminen Valioliigassa oli meidän ensimmäinen tavoitteemme kauden alussa. Mutta nyt edessämme on taistelu siitä, että saavutamme sen tavoitteen ja tuntui siltä, että muutos on tarpeen, että voimme maksimoida mahdollisuutemme viimeisissä 13 ottelussa, seuran varapuheenjohtaja Aiyawatt Srivaddhanaprabha sanoi seuran tiedotteessa.

Leicester City

@LCFC
Club statement: #lcfc and Claudio Ranieri part company: leic.it/2mhyoGR