Henrikh Mkhitaryan kertoo Sky Sportsin haastattelussa, että häneltä ja Paul Pogbalta on lupa odottaa vielä parempia otteita.

Armenian maajoukkuepelaaja saapui Manchesteriin 30 miljoonan euron siirtosummalla Borussia Dortmundista. Hän on pikkuhiljaa hinannut itsensä Jose Mourinhon avauskokoonpanoon alkuvaikeuksien jälkeen.

United kohtaa tänään sunnuntaina Leicesterin vieraissa. Mkhitaryan puhui ennen ottelua alkukankeuksistaan ja hän sanoi positiivisuuden auttaneen yli vaikeiden aikojen.

– Minä todella nautin olostani Manchesterissä. Olen sopeutunut todella hyvin ja teen kovaa töitä sillä tiedän, että pystyn vielä paljon parempaan, Armenialainen sanoo.

– Alkuni täällä ei ehkä näyttänyt kaikkea potentiaaliani, mutta jokaisessa ottelussa yritän tehdä parhaani. Pitää vain pysyä positiivisena ja mennä kohti uusia tilaisuuksia, hän jatkaa.

28-vuotias pallotaituri on Pogban ohella pelaaja, jolta Unitedin fanit varmasti odottavat ihmetekoja kauden edetessä.

– Pogballa on hurja potentiaali ja tiedän, että hänkin kykenee paljon parempaan. Ei ole helppoa olla 89 miljoonan punnan (100 milj. euron) arvoinen, Mkhitaryan järkeilee.

– Hän on vielä niin nuori (23-vuotias) ja ehkä hänkin ajattelee, että pitäisi tehdä enemmän. Ihmiset varmaan odottavat häneltä jotain ihmettä, mutta hän on vain ihminen. Sitä täytyy vain pelata ja niin hän tulee tekemään parhaansa, viime kauden Bundesliigan paras pelaaja vakuuttaa.