© Kuva: Getty Images

  Napolin espanjalaistähti: ”Minun oli lähdettävä Realista mennäkseni eteenpäin”

  Real Madrid toi yhden omistaan kotiin, kun se osti Jose Callejonin vuonna 2008 Espanyolista. Callejon liittyi madridilaisjätin organisaatioon ensimmäisen kerran jo vuonna 15-vuotiaana.

  Toinen yritys Madridissa ei kuitenkaan tuottanut tulosta, ja Callejon istui suuren osan peleistä penkillä. Hänen paras kautensa oli 2011-2012, jolloin hän iski 13 maalia 36 ottelussa Realille.

  Vuotta myöhemmin Rafael Benitez ja Napoli kutsuivat.

  – Olin erittäin onnellinen Realissa, mutta minun oli lähdettävä mennäkseni urallani eteenpäin. Benitez soitti ja kehui Napolia kovasti. En epäillyt siirtoa hetkeäkään, Callejon kertoi AS:lle.

  Hänen ensimmäinen kautensa Benitezin alaisuudessa oli jättimenestys. Callejonin ominaisuudet pääsivät Napolissa oikeuksiinsa, ja hän venytti maaliverkkoja 20 kertaa debyyttikaudellaan Italiassa.

  Hän kiittää Beniteziä menestyksestään.

  – Rafa opetti minulle paljon. Olen voittanut Napolissa kaksi pokaalia ja sain ensimmäisen maajoukkuekutsuni täällä. Kiitos kuuluu hänelle.

  29-vuotias Callejon on tehnyt tällä kaudella kahdeksan maalia ja antanut yhdeksän maalisyöttöä. Ensi keskiviikkona hän kohtaa entisen seuransa Real Madridin Mestarien liigassa.

  Lähde: Squawka