Seinäjoen Jalkapallokerho kohtaa perjantaina kello 15.00 alkavassa harjoitusottelussa ykkösessä pelaavan FC Hakan.

Kotijoukkue SJK:lla on edessään ensimmäinen ottelu uuden päävalmentajansa Sixten Boströmin kanssa, joka aloitti työssään maanantaina. Valmistautumisaikaa uudella valmentajalla ei ole ollut paljon.

– Näen tämän hyvänä asiana. Tähän tulee heti peli ja harjoitusottelu ennen ensi viikon Cupin peliä. Nyt näen meidän olemassa olevat pelaajat pelissä. Se antaa taas lisää vastauksia siihen, että millaisia pelaajia tarvitsemme, kun vahvistuksia tulee, kommentoi Boström SJK:n nettisivuilla.

Seinäjokelaisten vahvuudessa on tänään myös muutama testimies. Uutisoimme jo aiemmin Ivan Futsarin, Denis Kramarin ja Sergio Serretin testijaksoista, mutta SJK ilmoitti tänään Twitterissä, että joukkueen mukana on myös norsunluurannikkolainen Ousmane Outtara.

23-vuotias keskuspuolustaja Outtara oli aiemmin tässä kuussa Kuopion Palloseuran testattavana, mutta sopimusta ei kuopiolaisten kanssa syntynyt. Hän on pelannut Norsunluurannikon alle 23-vuotiaiden maajoukkueessa kapteenina ja viime kauden Outtara vietti Egyptin pääsarjassa Smouha SC:ssä.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
PELIPÄIVÄ! SJK:lla on ottelussa neljä testipelaajaa. Otteluennakossa uutisoitujen lisäksi, mukaan liittyi puolustaja Ousmane Outtara. #SJK07

Lähde: SJK:n nettisivut