Real Madrid nappasi 3-1-voiton Osasunan vieraana La Ligassa lauantaina. Ottelu oli Realin kapteenin Sergio Ramosin 500. madridilaisten paidassa.

Ottelun ensimmäinen maali näki päivänvalon 24. minuutin kohdalla. Pallo liikkui nopeasti pelaajalta toiselle, ja lopulta Karim Benzema antoi läpisyötön Cristiano Ronaldolle, joka viimeisteli tarkasti vasempaan alakulmaan.

Osasuna tuli tasoihin noin puolen tunnin kohdalla, kun madridilaisten pallonmenetys käynnisti kotijoukkueen nopean vastahyökkäyksen. Juan Rafael Fuentesin pystysyöttö löysi Sergio Leonin, joka kirmasi läpiajoon. Keylor Navas liikkui nopeasti maaliltaan vastaan, mutta Leon nosti pallon komeasti Real-maalivahdin yli. Tauolle mentiin lukemissa 1-1.

Toista jaksoa oli kulunut vartti, kun valkopaidat iskivät illan toisen osumansa. Benzeman yritys pysähtyi Osasunan puolustukseen, mutta irtopallo pomppi Iscolle, joka laukoi pelivälineen takanurkkaan.

2-1-maalin jälkeen Osasunalta tuntui loppuvan vauhti ja ideat kesken. Vaihdosta kentälle tullut Lucas Vasquez pääsi viimeistelemään ottelun viimeisellä potkulla loppulukemiksi 3-1.

Real Madrid siirtyi voitolla takaisin La Ligan kärkipaikalle. Barcelona on joukkueesta vain pisteen päässä, mutta madridilaisilla on kaksi peliä vähemmän pelattuna kuin kilpailijallaan.