Italian Serie A:n sunnuntai-illan huippupeli ei jätä ketään kylmäksi. Sarjakakkonen AS Roma vierailee Milanossa neljäntenä olevan Inter Milanin luona.

Roma on otteluun pienoinen ennakkosuosikki vierasroolista huolimatta. Se on voittanut viisi viime peliään ja tehnyt neljässä edellisessä peräti 16 maalia. Rysistä seitsemän on bosnialaiskärki Edin Dzekon käsialaa.

Kakkosessa pelaavan Etelä-Espoon Pallon valmennusryhmään kuuluva Ari Tiittanen muistuttaa, että pelissä voi käydä mitä tahansa.

– Roma teki minuun viime sarjapelissä hyvän vaikutuksen, mutta tämä on Interin kotiottelu. Roma pelasi taktisesti fiksusti ja omassa päässä oli vähän tilanteita. Inter ei ollut omassa pelissään terävä ja fokusoitunut. Tähän voisi hyvin heittää 1X2, mutta jotenkin minulla on luotto Romaan.

– Perustelen tätä sillä, että Roma teki kaiken erittäin huolellisesti viime pelissä ja pelasi omalla tasollaan. Interin pitää nostaa tasoaan, ja he voivat sen toki tehdä, kun he tappelevat Roman kanssa samoista eurocupin paikoista. Erikoistilanteet ja yksilösuoritukset nousevat nyt esiin. Roman molemmat kärjet ovat huippuvaarallisia, Tiittanen huomauttaa Betsafen sivuilla.

– Kumpikaan ei halua hävitä tätä peliä. Inter tietää, että tasapeli tästä pelistä auttaisi heitä europeleihin. Näitä ei saa hävitä.