Bayer Leverkusen ja seuran vaparispesialisti Hakan Calhanoglu saivat torstaina erittäin huonoja uutisia CAS:lta eli Urheilun kansainväliseltä vetoomustuomioistuimelta, Express kertoo.

CAS vahvisti FIFA:n pelaajalle langettaman neljän kuukauden pelikiellon, joka on seurasta rikkomuksesta yli kuuden vuoden takaa.

Tuolloin turkkilaispelaaja edusti kakkosbundesliigan Karlsruheria. Hän solmi sopimuksen turkkilaisen Trabzonsporin kanssa, mutta ei koskaan siirtynyt seuraan. Sen sijaan Calhanoglu teki jatkosopimuksen Karlsruherin kanssa ja siirtyi myöhemmin HSV:hen.

FIFA:n ja CAS:n tulkinnan mukaan keskikenttätähti rikkoi sopimuksensa Trabzonsporin kanssa, joten hänelle langetettiin pelikielto ja sakkorangaistus.

22-vuotiaan keskikenttäpelaajan nykyinen seura Bayer Leverkusen ei ollut millään tavalla kytköksissä vuosia vanhaan sopimukseen, mutta seura joutuu yhtä kaikki kärsimään pelaajansa vanhasta rikkomuksesta.

– Meillä ei ole muuta mahdollisuutta, kuin hyväksyä tuomio, Bayerin toimitusjohtaja Michael Schade kommentoi seuran verkkosivuilla.

CAS:n tuomiosta ei voi valittaa.