Arsenal voitti maanantai-iltana viidennen sarjatason Sutton Unitedin FA Cupissa ja eteni kilpailun seuraavalle kierrokselle.

Suttonin pääsy näin pitkälle kilpailussa on saanut viime viikkoina paljon mediahuomiota. Toinen huomiota herättänyt asia on ollut joukkueen kakkosmaalivahti Wayne Shaw.

43-vuotias ja lähes 150-kiloinen Shaw on erikoinen näky FA Cupin viidennellä kierroksella, jossa yleensä pelaavat vain ammattilaisseurat ja -pelaajat.

Arsenal-ottelun aikana kamerat kuvasivat Shaw’ta syömässä piirakkaa kesken pelin vaihtopenkillä. Eräs vedonlyöntiyhtiö oli jopa tarjonnut kertoimia kyseisen tilanteen tapahtumiselle.

Suttonin valmentaja Paul Doswell ei ollut piirakkaepisodin suuri ystävä.

– Se ei näytä meitä kovin hyvässä valossa. Waynesta on tehty tällainen superstara hänen painonsa vuoksi ja minusta hän haki tempullaan hieman lisää julkisuutta. En voi olla varma, mutta se ei yllättäisi minua, Doswell kertoi toimittajille ottelun jälkeen.

Selviytyminen FA Cupin viidennelle kierrokselle jää joukkueen historiaan ikiajoiksi, mutta Doswell sanoo, että odottaa jo paluuta arkeen.

– Tämä on ollut hieno aikaa seuralle, mutta henkilökohtaisesti olen tyytyväinen, että tämä päättyy. Palaan tyytyväisenä takaisin normaaliin elämääni.

Voit katsoa videon tapahtuneesta alta. Jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Football on TNT Sports

@footballontnt
✅ Back-up keeper
✅ All three subs made
✅ Time for a pie

Tuck in, Wayne Shaw! #EmiratesFACup

Lähde: Goal