Kohta kahdeksan vuotta Espanjan menestyneimmässä seurassa pelanneen Cristiano Ronaldon ura on ollut uskomatonta pokaalisadetta lähes alusta lähtien.

Seurajoukkueissaan mies on voittanut urallaan kolme kertaa Mestarien liigan, kolme kertaa Valioliigan mestaruuden ja kymmenen eri Cup-titteliä.

Henkilökohtaisia saavutuksia mieheltä löytyy myös varsin mukavasti. Hän on kolminkertainen Euroopan paras pelaaja, nelinkertainen maailman paras pelaaja, Mestarien liigan vuoden pelaaja ja kaksinkertainen Englannin vuoden pelaaja. Näiden kunnioiden lisäksi hän on voittanut 13 kertaa maalikuninkuuden eri kilpailuissa.

Yllättävä fakta löytyy miehen Real Madridin vuosilta. Espanjan menestynein seura ei ole onnistunut portugalilaisen tähtensä kanssa voittamaan kuin yhden La ligan mestaruuden. Siitäkin on jo kohta viisi vuotta aikaa.

Tällä kaudella Los Blancosilla on jälleen mahdollisuus viedä mestaruus. Takana uhkaa kuitenkin kaksi kovaa kilpailijaa. Barcelona on yhden pisteen päässä ja kolmantena oleva Sevilla vaanii kolmen pisteen päässä.