Frankfurt ja Hannover kohtasivat Saksan Cupin ottelussa myöhään eilen illalla. Ottelu eteni Frankfurtin johdossa aina pitkälle lisäajalle asti, kunnes Hannover sai rangaistuspotkun. Puolustaja Salif Sané asettui ampumaan, mutta Suomen maajoukkuevahti Lukas Hradecky oli etevämpi ja torjui topparin yrityksen.

Hradecyn torjunta tuli kuudennella lisäaikaminuutilla, jonka jälkeen tuomari vihelsi ottelun välittömästi päättyneeksi. Frankfurt voitti ottelun 2-1.

Frankfurtilla oli ottelun ensimmäisellä 20. minuutilla reilusti tilanteita siirtyä johtoon. Hannover kuitenkin teki ottelun ensimmäisen maalin 57. minuutilla Martin Harnikin toimesta. Frankfurt ei jäänyt tätä murehtimaan, vaan Taleb tawatha teki viisi minuuttia myöhemmin tasoituksen. Haris Seferovic iski ottelun voittomaalin vain neljä minuuttia edellisen osuman jälkeen.

Frankfurt eteni voiton ansiosta Saksan Cupin neljännesvälieriin.