Kroatialainen keskikenttäpelaaja Marin Glavas siirtyy AC Oulun riveihin. Kuukauden koeajalla aluksi oleva kroaatti saapui Suomeen ja Ouluun keskiviikkona.

AC Oulun keskikentän 10-paikalle kaavailtu Glavas on pelannut viimeksi Slovenian pääsarjassa NK Celjen riveissä. Viime vuoden puolella mies kävi pyörähtämässä myös Armeniassa Ararat Yerevanin joukkueessa. Hänen seurahistoriastaan löytyvät myös slovakialaisjoukkue Zlate Moravce sekä kotimaan Kroatian seura NK Osijek.

– Meillä on Marinista kovat odotukset. Olemme skoutanneet tähän pelipaikalle pitkään pelaajaa, ja nyt uskon oikean pelaajan löytyneen. Hän on kumminkin pelannut suhteellisen kovissa eurooppalaisissa jalkapallosarjoissa. Iänkään puolesta kyseessä ei ole enää poikanen, joten hänellä on jo hyvää kokemusta, kertoo AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen seuran sivuilla.

25-vuotias Glavas saattaa pelikunnosta riippuen pelata oululaisten riveissä jo tulevana lauantaina harjoitusottelussa Kuopion Palloseuraa vastaan.

– Suurin kysymysmerkki on hänen tämän hetkinen pelikunto, mutta se asiaa selviää hyvin nopeasti. Kunnossa ollessaan Marin pystyy tuomaan meille juonikkuutta vastustajan keskikentän ja puolustuksen väliin. Hän tulee nyt periaatteessa korvaamaan Tulion jättämää aukkoa, mutta silti kyseessä aivan erityyppinen pelaaja.

AC Oulu

@ACOulu
Keskikentälle lisää taitoa - Marin Glavas vahvistaa Laivastonsinisiä! Lue koko uutinen: acoulu.fi/uutiset/ac-oul… #ACOulu #Oulu #Ykkönen

Lähde: AC Oulu