Hollantilainen Barcelona-fani Cris Rolandus saattoi olla pettyneempi mies Barcelonan sensaatiomaisen voiton jälkeen kuin PSG:n joukkue yhteensä. Mies joutui katsomaan ottelun loppuhuipennuksen stadionin lähistöllä olevan baarin ikkunasta lähdettyään stadionilta etuajassa.

Rotterdamista kotoisin oleva Rolandus oli matkustanut Barcelonaan ja maksanut lipusta peliin 105 euroa. Liput hankittiin jo kuukausia sitten. PSG näytti vielä 83. minuutin kohdalla selvältä jatkajalta, kun tilanne oli 3-1 Barcelonalle, eli yhteismaalein 5-3 PSG:lle. PSG:n vierasmaali vielä vaati, että Barca olisi tarvinnut peräti kolme maalia päästäkseen jatkoon.

– Kun olin lähes jo ulkona stadionilta, näin Barcan 4-1-maalin. Ajattelin, että ”kiva”, mutta en ajatellut sen enää auttavan, kun peli oli jo lähes loppu, Rolandus kertoi hollantilaiselle AD:lle.

Rolandus päätti lähteä stadionilta välttääkseen ottelun jälkeiset ruuhkat. Stadionin ulkopuolella hollantilaismies kuuli viidennestä maalista.

– Ystäväni lähettivät minulle innostuneita viestejä, mutta jouduin myöntämään, että lähdin jo stadionilta.

Siinä vaiheessa kuukauden lomalla Barcelonassa ollut Rolandus päätti mennä läheiseen pubiin katsomaan ottelun viimeiset hetket. Hän näki Sergi Roberton tekemän ratkaisumaalin pubin ikkunan läpi.

– Olin täysin tolaltani. Vietin loppuillan tuijottaen tyhjyyteen. Kävely Camp Noulta asunnolleni kestää yleensä noin 40 minuuttia, mutta eilisiltana se kesti tunteja, Rolandus sanoi.

Rolandus harmitteli ennen ottelua, että ensimmäinen osaottelu päättyi PSG:lle niin selvästi. Hän ei olisi koskaan uskonut Barcan nousevan voittoon yhteismaaleissa.

Rolandus muistaa varmasti ikuisesti tuon illan ja sen, että lähti katsomosta aikaisemmin. Hän istui vieläpä ottelun ajan kahdeksannella rivillä juuri tuossa kulmassa, johon Roberto lähti tuulettamaan ratkaisumaalia.

– Tuska oli sietämätöntä, kun katsoin Sergi Roberton juoksevan juhlimaan maalia siihen kulmaan. Tuollaista spektaakkelia ei tapahdu enää koskaan, mies harmitteli.

Lähde: whoateallthepies.tv