Borussia Dortmund ja FC Barcelona lähtivät molemmat tappioasemasta keskiviikon neljännesvälieräotteluihin. Molemmat aloittivat kuitenkin ottelunsa erittäin vahvasti ja taistelevat yhä jatkopaikasta.

SL Benfica matkasi Dortmundin vieraaksi 1-0-johdossa. Portugalilaiset eivät kuitenkaan ehtineet puolustaa jatkopaikkaansa kuin neljä minuuttia, kun pallo oli jo omissa.

Christian Pulisic jatkoi Ousmane Dembelen antaman kulmapotkun Pierre-Emerick Aubameyangille, joka puski pallon voimalla verkkoon.

Barcelonalla oli vielä haastavampi tilanne edessään. Espanjalaiset hävisivät neljännesvälierän ensimmäisen osan PSG:lle 0-4, ja moni ennusti Barcelonan jo pudonneen kilpailusta.

Katalonian suurseura sai kuitenkin unelma-alun toisessa osassa, kun Rafinhan keskitys jäi pomppimaan PSG:n rangaistusalueelle. Lyhyen epätietoisuuden jälkeen Luis Suarez nousi pelaajista korkeimmalle ja puski pallon yli PSG-vahti Kevin Trappin.

Viisi minuuttia ennen taukoa PSG sössi jälleen oman maalinsa tuntumassa. Marquinhos ei onnistunut suojaamaan palloa yli päätyrajan, joten Andres Iniesta sivalsi pallon kantapäällään kohti PSG:n maalia. Epäonninen Layvin Kurzawa yritti purkaa pallon pois, mutta peliväline päätyikin hänen jalastaan pariisilaisten omaan maaliin.

Barcelona tarvitsee nykyisellä yhteistuloksella (2-4) vielä kaksi maalia, jotta ottelu menisi jatkoajalle. Dortmund ja Benfica jatkaisivat tämänhetkisellä yhteistuloksella (1-1) peliä myös varsinaisen peliajan jälkeen.