Huuhkajien mukana tulevissa maaotteluissa oleva hyökkääjä Eero Markkanen kertoi Huuhkaja tv:n haastattelussa reilu parin vuoden takaisesta kohusiirrostaan Real Madridiin.

Heinäkuussa 2014 Markkanen joutui hieraisemaan silmiään, kun mies allekirjoitti sopimuksen Espanjan suurseura Real Madridin kanssa. Siirto tapahtui, mutta suomalainen ei koskaan päässyt edustusjoukkueessa pelaamaan.

– Olihan se aikamoinen yllätys, että sieltä oltiin kiinnostuneita. He tarjosivat hyvää pakettia, eikä siitä voinut oikein kieltäytyäkään. Siellä menikin sitten vähän huonommin, mutta se on… that’s life, Markkanen muisteli.

Oppia ikä kaikki. Markkanen sai tärkeää oppia ja oli nykyisen Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidanen valmennuksessa. Loukkaantumiset sotkivat suomalaishyökkääjän aikaa suurseurassa.

– Vähän oli huonoa tuuria loukkaantumisten kanssa ja se oli sitten ohi yhtä nopeasti kun alkoikin, Markkanen sanoi.

Markkanen siirtyi Real Madridista Rovaniemelle, josta tie vei lopulta takaisin Ruotsiin AIK:n riveihin. Nyt katse on tiukasti vain ensi kaudessa.

– Olin niin vähän aikaa AIK:ssa, ja tuntui siltä, että jotain jäi kesken siellä. Pitäisi mestaruus voittaa, että olisi kaikki toiveet täytetty. Meillä oli hyvä syyskausi ja joukkue on pysynyt hyvin kasassa. Näen, että meillä on hyvät mahdollisuudet taistella mestaruudesta, Markkanen totesi.