Real Madridin Sergio Ramosin ja FC Barcelonan Gerard Piquen sanasota ei tunnu loppuvan koskaan.

Kaksikko toimi tiistaina jälleen Espanjan maajoukkueen toppariparina ystävyysottelussa Ranskaa vastaan. Voitetun ottelun (2-0) jälkeen Pique sytytti keskustelun käyntiin lehdistötilaisuudessa.

Hän otti esille, miten erotuomarit ja espanjalaismedia kohtelevat hänet mielestään Realia silkkihansikkain.

– En pidä siitä, mitä Madridin johtajien aitiossa tapahtuu. Lionel Messi ja Neymar ovat jatkuvasti syytösten alaisena, mutta Cristiano Ronaldosta ei puhuta mitään eikä häntä epäillä mistään. Arvostan heidän pelaajiaan ystävänä, mutta mitä minun pitäisi sanoa siitä seurana? pauhasi Pique toimittajille.

Hän ihmetteli myös, miten Barcelonan 6-1-voitto PSG:stä Mestarien liigassa on saanut niin paljon huomiota tuomarityöskentelynsä osalta.

– Me puhumme historiallisesta noususta ja te keskitytte tuomareihin, mutta kun Sergio Ramos tekee paitsiomaalin Mestarien liigan finaalissa, niin te kaikki hiljenette, sanoi Pique viitaten Ramosin maaliin vuoden 2016 loppuottelussa.

Ramos halusi tietenkin vastata kollegalleen, joten myös hän avasi sanaisen arkkunsa lehdistötilaisuudessa.

– Minun maaliniko oli paitsio? Jos nyt tosissaan puhutaan… Miten sitten Andres Iniestan maali vuoden 2009 semifinaalissa Chelseaa vastaan? Heidän kannattaisi pysytellä näistä asioista hiljaa. Varsinkin tänä vuonna.

Real Madridin kapteeni lisäsi vettä myllyyn sanomalla, että Pique vain on tällainen persoona ja piikitteli tälle vielä vähän päälle.

– Ei hän tule 30-vuotiaana enää mihinkään muuttumaan. Meidän pitää nauttia hänestä jalkapalloilijana, sillä hän on uskomaton pelaaja. Hänen pitäisi pukeutua valkoiseen useammin, se sopii hänelle erittäin hyvin, sanoi Ramos viitaten Realin peliasuun.

Lähde: Goal