Chelsean legenda Frank Lampard ei ole toistaiseksi vakuuttunut Manchester Unitedin maailmanennätyshankinnasta Paul Pogbasta.

Ranskan maajoukkueen tähti saapui Unitediin viime kesänä noin sadalla miljoonalla eurolla eikä ole vielä Lampardin mielestä osoittanut olevansa hintansa arvoinen.

– Hän on vahva, hänen jalkatyöskentelynsä on hyvä, hän on isompi ja nopeampi kuin muut keskikentällä, mutta tuolla hinnalla analysoimme ja odotamme enemmän. Mietin yhä, mikä on hänen paras pelipaikkansa ja, millainen pelaaja hän on, Lampard sanoi Sky Sportsille.

Chelsean kaikkien aikojen maalitykin mukaan varsinkin ManU:n pitäisi odottaa hankinnaltaan enemmän.

– He halusivat lähettää selkeän viestin, kun he ostivat pelaajan, joka ei minun mielestäni ole vielä niin sanotusti valmis. Kun maksat tuollaisia summia, haluat nähdä tuloksia, eikä hän ole vielä tuonut niitä. Hänellä on vielä aikaa, mutta toistaiseksi hän ei ole ratkaissut pelejä.

Lampard myöntää, että suuri hintalappu painaa varmasti Pogban harteilla ja muovaa ihmisten mielipiteitä hänestä.

– Me kaikki näemme asian eri tavalla. Kenestä sinä maksaisit 90- tai 100 miljoonaa puntaa? Luis Suarez? Cristiano Ronaldo? Lionel Messi? He voittavat yksin pelejä viikosta toiseen. Emme tiedä, pystyykö Pogba vielä siihen, mutta häntä arvioidaan sen perusteella.

Chelsean legenda sanoo, että ensi kaudella kaikki ovat taas viisaampia ranskalaistähden suhteen.

– Meidän pitää nähdä, kehittyykö hänen pelinsä. Jossain vaiheessa hänestä on tultava johtava keskikentän pelaaja, ja uskon, että hänestä on siihen. Mutta jos käytät 90 miljoonaa puntaa, et halua 90 miljoonan punnan ongelmaa.

Lähde: ESPN