Manchester City ja Liverpool esittivät huikean taistelun Valioliigassa sunnuntaina. Ottelu päättyi erittäin värikkäiden vaiheiden jälkeen tasan 1-1.

Vierailija Liverpool meni johtoon, kun Liverpool sai toisella jaksolla rangaistupotkun. James Milner tykitti pomminvarmasti vasempaan alakulmaan.

Sergio Aguero taiteili kuitenkin tasoituksen 20 minuuttia ennen loppua.

Jo avausjaksolla molemmilla oli lukuisia tekopaikkoja, mutta osumia ei vielä nähty. Ja paikkoja totisesti oli toisellakin jaksolla. Paras oli Liverpoolin Adam Lallanalla, joka pääsi fantastisen syöttökuvion jälkeen täysin vapaasti viiteen metriin, mutta suti puoliksi pallosta ohi.

Aguerolla oli loistopaikka lisäajalla, mutta pallo painui samalta etäisyydeltä kolme metriä yli maalin.

Tasapeli tiesi sitä, että Cityllä on nyt 57 pistettä, Liverpoolilla 56. Kärjessä Chelsealla on 69, kakkospaikkaa pitävällä Tottenhamilla 59.